(video) Un camion s-a răsturnat la Congaz, după ce s-a ciocnit violent cu un tractor. Mormane de fiare zac pe marginea drumului

Un accident violent a avut loc în satul Congaz, din UTA Găgăuzia, în seara zilei de joi, 30 octombrie anul curent, când un camion de mare tonaj s-a ciocnit cu un tractor în timpul unei manevre de depășire, primul răsturnându-se într-un șanț.

Foto: Capturi video/Vasile Savuleac/Facebook

Potrivit ofițerei de presă al IP. Comrat, Ana Cotar, serviciile de urgență au fost solicitate la ora 20:45, printr-un apel la 112. O persoană a comunicat că la periferia satului Congaz a avut loc un accident.

Oamenii legii au constatat că șoferul camionului de mare tonaj, un bărbat de 61 de ani, originar din localitatea Cazaclia, Ceadîr-Lunga, se deplasează spre sud pe autostrada M-3, a efectuat o manevră nereușită de depășire a unui tractor cu plug, condus de un locuitor al orașului Vulcănești, în vârstă de 55 de ani. În timpul depășirii, remorca camionului a intrat în coliziune cu plugul atașat de tractor, ceea ce a dus la răsturnarea camionului.

În urma accidentului, șoferul de 61 de ani a fost transportat la Spitalul raional Comrat cu diverse traumatisme. În urma testării cu aparatul Drager, s-a dovedit că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool.


Pub