(video) Test Drive: Noul Land Rover Discovery Sport – mașina datorită căreia nu ne mai supărăm pe drumurile din Moldova!

Dacă m-ați fi întrebat acum câteva luni care va fi următoarea mea mașină, cel mai probabil vă spuneam o altă marcă decât Land Rover. Nu că aș avea ceva cu britanicii, doar că mă tenta un alt model. Așa s-a făcut că până la urmă am ales noul Land Rover Discovery Sport, o mașină pe care nu am condus-o până când am făcut tranzacția cu Land Rover Moldova, deşi am văzut-o chiar cu câteva zile înainte de asta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Spun asta pentru că în reportajul pe care vi-l prezentăm mai jos, toate impresiile sunt oferite la cald! Cu fiecare minut cunoșteam tot mai bine noua mașină AutoBlog.MD și anume din acest motiv am ales să mergem la Socola. Știam că am un drum bun de asfalt până la Rezina, știam că urmează un drum mai văluros, dar în continuare asfaltat până la Șoldănești. Și nu în ultimul rând știam de pietrișul care mă aștepta de la Șoldănești și până la Socola. Deci aveam în față diferite suprafețe de drum și suficient timp pentru a aduna cât mai multe informații.

Unii ar spune, de ce atâta atenție pentru un facelift? Ei bine, nu e tocmai un facelift! Mașina asta este o generație absolut nouă camuflată sub un facelift! Platforma pe care stă noul Discovery Sport este absolut nouă, toate motoarele au tehnologie mild hybrid, iar pachetul de sisteme oferit pentru confortul și siguranța pasagerilor este și mai bogat!

Dar haideți să vedeți test drive-ul nostru video cu noul Land Rover Discovery Sport! Mașina mulțumită căreia drumurile din Moldova nu ne mai supără! O galerie foto completă o puteţi vizualiza pe AutoBlog.MD


Pub