00:46:36 24.04.2024
Stiri

Ion Ceban s-a pomenit SINGUR la o dezbatere electorală. Oponentul Andrei Năstase NU s-a prezentat: „Noi nu mergem la proprietarii canalelor de televiziune, ci pentru a comunica cu cetățenii R. Moldova”

Partide/Comunicate 31.10.2019 09:39 Vizualizări2577 Autor: Ziarul National
Ion Ceban s-a pomenit SINGUR la o dezbatere electorală. Oponentul Andrei Năstase NU s-a prezentat: „Noi nu mergem la proprietarii canalelor de televiziune, ci pentru a comunica cu cetățenii R. Moldova” Facebook


Candidatul PSRM la funcția de primar general, Ion Ceban, s-a pomenit singur la o dezbatere televizată, după ce oponentul său, Andrei Năstase, a refuzat să se prezinte.

Ceban a precizat că merge la canalele TV nu pentru proprietarii lor, ci pentru posibilitatea de a comunica cu cetățenii Republicii Moldova. Candidatul la funcția de primar a mai spus că fiecare canal TV are o audiență și dânsul vrea să se adreseze acestei audiențe.

„Azi am venit aici să comunicăm cu locuitorii Chișinăului, care privesc acest canal. Plahotniuc este ziua de ieri a Republicii Moldova. Noi, cei care trăim aici, suntem ziua de mâine a R. Moldova”, precizat Ion Ceban la dezbaterea organizată de Publika TV.

De asemenea, candidatul la funcția de primar crede că și-a surclasat oponentul la capitolul competență și cunoaștere a Chișinăului la toate canalele, „inclusiv la canalul la care moderatorul a făcut echipă cu dânsul”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md