13:49:11 28.03.2024
Stiri

Ronaldo, Guardiola şi Salah, la pachet la un club uriaş din Europa. Toate detaliile mutărilor

Sport 31.10.2019 13:48 Vizualizări2363 Autor: Ziarul National
Ronaldo, Guardiola şi Salah, la pachet la un club uriaş din Europa. Toate detaliile mutărilor


Juventus Torino a obţinut o victorie extrem de importantă, miercuri seara, în faţa celor de la Genoa. Cristiano Ronaldo a marcat pentru 2-1, din penalty, în minutul 90+6.

În urma acestui succes, Juventus a depăşit-o pe Internazionale Milano, cu un singur punct, şi a revenit pe prima poziţie în clasamentul din Serie A. Deşi echipa este singura neînvinsă din acest sezon al campionatului Italiei, şefii torinezilor nu sunt mulţumiţi de evoluţia starurilor sub comanda lui Maurizio Sarri.

Astfel, conform presei internaţionale, Pep Guardiola este primul pe lista oficialilor lui Juventus pentru a veni pe banca echipei în vara anului următor. Cel mai probabil, după patru ani petrecuţi în Anglia, managerul spaniol se va despărţi de Manchester City, la finalul sezonului, şi va rămâne liber de contract. De altfel, după aventuri în Spania, în Germania şi în Anglia, Guardiola ar fi interesat şi de o eventuală experienţă şi în Italia, scrie telekomsport.ro.

Juventus dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Deşi au lotul plin de vedete din fotbalul internaţional, şefii torinezilor vor să-l aducă pe Guardiola la echipă şi să-i facă spaniolului o surpriză uriaşă. Conform presei din Anglia, Juventus a demarat deja negocierile cu Liverpool pentru transferu lui Salah, însă "cormoranii" nu vor să renunţe prea uşor la starul egiptean şi aşteaptă 180 de milioane de euro din partea torinezilor.

  • 150 de milioane de euro este cota lui Salah pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md