23:22:40 28.03.2024
Stiri

Noi DETALII despre Mihai Constantinescu. Se făcuse bine și urma să fie externat. Ce s-a întâmplat ulterior

Monden 31.10.2019 19:00 Vizualizări2821 Autor: Ziarul National
Noi DETALII despre Mihai Constantinescu. Se făcuse bine și urma să fie externat. Ce s-a întâmplat ulterior


Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu a încetat din viață, marți seara, la Spitalul Floreasca din București. Artistul va fi înmormântat, astăzi, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală.

În ultima perioadă existaseră semnale că Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine, chiar soția sa, Simona Secrier, declarând că „Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, conform wowbiz.ro.

Starea de sănătate a lui Constantinescu se îmbunătățise, iar decesul său a fost cu atât mai surprinzător. Practic, toată lumea aștepta vești din ce în ce mai bune de la Spitalul Floreasca, însă – până la urmă – organismul lui Mihai Constantinescu nu a mai rezistat.

„Ne gândeam că o să îl și scoatem de la Terapie Intensivă… Aveam motive să fim optimiști, ne gândeam că, poate, îl vom și externa, că îl vom avea, din nou, acasă”, a declarat Simona Secrier, conform sursei precizate mai sus.

Prognosticul medicilor a fost, de la bun început, unul rezervat, spune Mihaela Constantinescu, aceștia transmițând că existau șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să fie salvat. „A fost foarte grav de la început, doar un miracol îl mai putea salva”, a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela. „Pentru asta ne-am rugat. Prognosticul medicilor a fost acesta, că sunt șanse foarte mici. Mihai era slăbit…”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

„Mihai a dăruit atâta iubire, încât nu știu dacă noi, femeile din viața lui, am reușit să-i întoarcem această iubire. Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol, chiar dacă știam că este complicat. Se spune că, o dată cu timpul, rănile se vindecă. Eu nu cred așa ceva…”, a declarat, îndurerată, Mihaela Constantinescu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md