(VIDEO) Lideri și membri ai PN, interceptați de regimul Plahotniuc

by D M
Distribuiti mai departe...

Mai mulți membri și lideri ai Partidului Nostru au fost interceptați ilegal în anul 2018 de organele abilitate la indicația regimului Plahotniuc. Partidul Nostru va face toate demersurile pentru a fi recunoscută ca parte vătămată într-un dosar fabricat, au anunțat membrii Consiliului Național al PN, Ilian Cașu, și Elena Grițco, care au fost citați astăzi la Centrul Național Anticorupție și unde li s-a comunicat despre acest fapt. 

Cei doi reprezentanți PN s-au arătat șocați de faptul că sute de membri ai Partidului Nostru și lideri ai formațiunii au fost interceptați. 

Ilian Cașu spune că aflat azi cu stupoare că telefonul său a fost ascultat între lunile mai-iunie 2018, perioadă în care au avut loc alegeri noi la Bălți și Chișinău. 

Era o practică standard a regimului Plahotniuc. Așa se comporta acesta cu opoziția veritabilă, or Partidul Nostru a fost și a rămas în opoziție”, a declarat Cașu, precizând că este parte vătămată într-un dosar penal ce vizează mai multe interceptări ilegale. 

Ilian Cașu spune că speră să afle cine și în ce scopuri a dispus interceptarea sa. Elena Grițco, care a fost audiată astăzi la CNA în calitate de reprezentant legal al Partidului Nostru, spune, la rândul său, că a rămas surprinsă de amploarea interceptărilor. 

Am rămas stupefiați când am văzut lista și dosarele groase ale persoanelor care au fost interceptate ilegal. În aceste dosare figurează foarte mulți membri ai PN și nu doar membri. Mă refer la rudele cele mai apropiate ale liderului formațiunii Partidului Nostru, la vicepreședinții formațiunii, la activiștii și membrii organelor de conducere și control ale Partidului Nostru”, a declarat Grițco. 

Cașu și Grițco au precizat că este vorba de un dosar penal fabricat de regimul Plahotniuc, care este parte a mai multor acțiuni de persecuții politice împotriva Partidului Nostru. Formațiunea politică urmează să facă demersurile necesare pentru a fi recunoscută ca parte vătămată în această anchetă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.