(foto) Poliţia din Cehia va avea în dotare timp de un an zece BMW-uri 745Le xDrive noi-nouţe

Mai mulţi poliţişti din Republica Cehă se vor simţi mai respectaţi pe drumurile publice din ţara de origine. Mai nou, parcul lor de maşini va fi completat de 10 exemplare BMW Seria 7 de ultimă generaţie, în versiune 745Le xDrive cu motorizare plug-in hybrid şi tracţiune integrală!

În total, zece vehicule moderne vor fi utilizate în următoarele luni în cadrul unui parteneriat de împrumut gratuit, iar șoferii se vor întâlni cu ele pe teritoriul întregii Republici Cehe. Primele cinci automobile le vor fi înmânate pe o perioadă de şase luni sau până la înregistrarea pe fiecare odometru a câte 25.000 de km, iar ulterior vor primi altele cinci.

Primele trei autoturisme BMW 745Le xDrive au fost predate chiar ieri, 30 octombrie 2019, în noul showroom al BMW Stratos Auto din Pardubice. Anterior, în cadrul parteneriatului dintre filiala cehă a BMW Group şi autorităţile locale, poliţiei i-au mai fost înmânate 10 BMW-uri i3 şi chiar un i8.

Amintim că modelul BMW 745Le xDrive este un automobil dotat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid din care face parte un motor pe benzină de 3.0 litri şi cu şase cilindri în linie, asistat de un motor electric, pentru a produce în total 394 CP şi 600 Nm de cuplu. Modelul mai este dotat cu un sistem Launch Control şi poate face 0-100 km/h în 5.1 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este limitată la 250 de km/h. Iar cu ajutorul unei baterii la bord mai poate rula până la 54 de km doar cu energie electrică.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/