Concurs încheiat! Serviciul Vamal va avea în curând un nou șef sau o nouă șefă

31 octombrie 2019, ora 16:49

Concursul pentru selectarea unui nou director sau a unei noi directoare a Serviciului Vamal s-a încheiat. Azi-dimineață a avut loc epata interviului, în cadrul căreia membrii comisiei de concurs i-au audiat pe cei doi candidați, ajunși în finală – Natalia Calenic și Iurie Gorea.

Deși toate etapele au fost trecute, numele noului șef sau șefe a Vămii va fi anunțat după ce Ministerul Finanțelor, instituție care a organizat concursul, va primi avizele corespunzătoare de la Autoritatea Națională de Integritate, Centrul Național Anticorupție și Serviciul de Informații și Securitate.

Natalia Calenic este vicepreședintă a Camerei de Comerț și Industrie, iar Iurie Gorea este director al unei întreprinderi private.

La concurs au fost admiși cinci candidați: Natalia Calenic, Sava Maimescu, Vladislav Șveț, Iurie Gorea și Marin Gospodarenco.

Fostul director al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a demisionat din funcție la finele lunii iunie a acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram