(video) Se apropie sezonul rece! De ce trebuie de schimbat anvelopele de vară cu cele de iarnă şi ulterior invers

BMW a subliniat importanța folosirii unor anvelope adecvate sezonului din fiecare an pe maşini şi nu numai pe cele cu logoul său. Pentru o demonstrare a diferenţelor acestora, marca bavareză a organizat o sesiune de teste cu trei automobile identice BMW M4 Competition cu tracţiune spate, dar echipate cu diferite cauciucuri, şi le-au fost comparate caracteristicile de rulare de bază atât pe asfalt uscat, cât şi pe zăpadă.

Foto: autoblog.md

Primul set de exerciţii dinamice a fost făcut fiind utilizate anvelope de vară obişnuite, anvelope de vară semi slick şi anvelope de iarnă, câte un set per automobil. În al doilea set de exerciţii s-a făcut diferenţierea caracteristicilor unor anvelope de vară obişnuite, unor anvelope de iarnă obişnuite, dar şi a unora cu crampoane.

Ok, să presupunem că aţi vizualizat clipul ataşat şi încă vă macină întrebarea: a le schimba sau a nu le schimba la timpul potrivit şi cu cele potrivite? În această situaţie aflați de ce trebuie să treceți cu adevărat la anvelopele de iarnă atunci când devine frig. Avem, de asemenea, răspunsuri şi la alte întrebări anvelope, cum ar fi: ce înseamnă balansare? Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub