Apple a lansat noile căști Airpods Pro cu anulare activă a zgomotului

Apple a început să vândă o versiune actualizată a căștilor sale populare cu fără fir AirPods, care adaugă anularea zgomotului activ și un nou design in-ear cu vârfuri de silicon, scrie DPA.

Foto: https://www.apple.com/

Compania spune că Airpods Pro va putea determina dacă căștile se potrivesc urechii în mod corespunzător și dacă ați ales dimensiunea potrivită din cele trei dimensiuni ale vârfurilor de silicon incluse.

Pentru a preveni acumularea inconfortabilă a presiunii aerului în canalul urechii, o problemă cu unele căști in-ear, Airpods Pro poate, de asemenea, aerisi aerul pentru a egaliza presiunea.

Apple afirmă că, căștile AirPods Pro pot regla în mod automat frecvențele joase și medii ale muzicii pe forma urechii utilizatorului, ceea ce Apple a spus că rezultă într-o „experiență de ascultare bogată și imersivă”.

AirPods Pro are, de asemenea, o configurare mai simplă „one-tap”, pentru a se potrivi confortabil în ureche, a spus Apple într-un comunicat de presă.

Carcasa poate fi încărcată atât cu un cablu, fie pe o placă de încărcare wireless și oferă 24 de ore de utilizare, spune Apple. Căștile sunt rezistente la splash (rating IPX4) și costă 249 de dolari în SUA sau 279 de euro în Europa - considerabil mai mult decât AirPod-urile normale la 159 de dolari sau 179 de euro.

AirPods Pro este deja în vânzare pe apple.com și Apple Store și va fi disponibilă în magazinele de retail începând de miercuri, a spus compania.

În timp ce vânzările de telefoane mobile au scăzut recent, accesoriile mici, cum ar fi căștile și Apple Watch-urile, au devenit din ce în ce mai importante pentru compania americană.

Actualizarea mult așteptată vine pe tema lansării de către Huawei a FreeBuds-ului wireless 3 la începutul acestui an. La fel ca noile Apple AirPods, acestea au o caracteristică activă de suprimare a zgomotului.


Pub