Avion prăbușit peste o casă
Externe 30 octombrie 2019, 18:02 | 1316

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din orasul american New Jersey. Imobilul a luat foc, iar flacarile s-au raspandit rapid si la locuintele din preajma. Detalii aflati in cele ce urmeaza.

În accident a fost implicat un avion de tip Cessna, la bordul căruia se afla doar pilotul. Câțiva martori au surprins momentul în care aparatul de zbor era în cădere liberă, fără a mai putea fi redresat. Avionul s-a prăbușit peste o casă din New Jersey, iar pilotul și-a pierdut viața în urma impactului. În locuința care a fost imediat cuprinsă de flăcări nu se afla nimeni. Focul s-a extins rapid și la alte două case din apropiere, dar nimeni nu a fost rănit. Administrația Federală pentru Aviație din Statele Unite a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele tragediei.

Cel puţin trei oameni au fost împuşcaţi mortal, iar alți nouă s-au ales cu răni grave în urma unui incident armat produs în orașul american Los Angeles. Un individ a deschis focul în timpul unei petreceri de Halloween, iar apoi a fugit de la fața locului. Martorii erau costumați, la fel și atacatorul, așa că nimeni nu a reușit să-i vadă fața. Anchetatorii încearcă acum să-l identifice pe făptaș și să-l tragă la răspundere.

Incendiile care fac prăpăd în California au fost provocate de o creangă ce a căzut pe liniile de înaltă tensiune și a produs scântei care au aprins vegetaţia din zonă. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Los Angeles, în cadrul unei conferinţe de presă. Oficialul a precizat că, până în prezent, nu au fost raportate victime, dar pagubele materiale provocate de flăcări sunt substanțiale. Peste o mie de pompieri luptă cu focul, care continuă să câștige teren din cauza vântului puternic. 

Opinia ta contează. Comentează!