16:19:05 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Viceprimarul Bucureștiului a fost numit „CLOUN” de către Andrei Năstase. Ion Ceban l-a corectat pe contracandidatul său: „În limba română se spune CLOVN”. Liderul PPDA a fost întrebat de ce a votat în favoarea Rusiei la APCE

Partide/Comunicate 30.10.2019 12:19 Vizualizări1411 Autor: Ziarul National
VIDEO // Viceprimarul Bucureștiului a fost numit „CLOUN” de către Andrei Năstase. Ion Ceban l-a corectat pe contracandidatul său: „În limba română se spune CLOVN”. Liderul PPDA a fost întrebat de ce a votat în favoarea Rusiei la APCE captură


Noi replici dure între candidații la funcția de primar ai capitalei, Ion Ceban și Andrei Năstase, în cadrul dezbaterilor televizate organizate de TVR Moldova. Candidatul PSRM a vrut să afle de ce „românul” Andrei Năstase a votat în favoarea Federației Ruse la APCE, în contextul în care viceprimarul de București a afirmat că ar avea legătură cu serviciile speciale rusești. De partea cealaltă, Năstase l-a întrebat pe Ceban de ce în 2018 a contestat alegerea sa în fruntea Primăriei.

„Dacă sunteți român, așa cum declarați, cum explicați votul de la APCE în favoarea Rusiei? Și cum comentați acuzațiile viceprimarului Bucureștiului că aveți legături cu serviciile speciale rusești. Eu cred că un român declarat trebuia să aibă o altă atitudine la APCE”, a spus Ceban.

În replică, Năstase a declarat că viceprimarul de București ar fi un „băiat de mingi” și un „cloun”: „Este un cloun la București care lansează în campania electorală fumigene”.

„Viceprimarul de București a fost numit clovn de ministrul de Interne…Păi ați spus că este un cloun. Clovn este corect în limba română. Cloun e în rusă. Totuși, de ce ați votat la APCE pentru Federația Rusă?”, a insistat Ceban.

Andrei Năstase a declarat că „este un fals ordinar”, deși a confirmat că a votat în favoarea revenirii Rusiei în Consiliul Europei. „Este un fals ordinar. Eu am votat pentru revenirea în Consiliul Europei a unui stat care trebuie obligat, atunci când încalcă drepturile omului, să le respecte. Eu fac politică europeană, nu votez pentru Rusia, Ucraina…”.

La rândul său, Năstase l-a întrebat pe Ceban de ce în 2018 a cerut anularea alegerilor din Chișinău. În acel moment, Ceban a observat ce scrie pe o foaie aflată pe masa contracandidatului său. „Teze de dezbateri cu Ceban… Ia vedeți… Sunteți omul mască”, a râs Ion Ceban.

„Domnule, acestea sunt tezele mele”, a răspuns deranjat Năstase.

„Doamne… Sunteți un joker. Sunteți omul mască, sunteți un joker”, a continuat să se amuze Ceban.

Revenit la întrebare, Ceban i-a cerut lui Năstase să aducă dovezi, așa cum au convenit la o altă dezbatere televizată, că el ar fi cerut anularea alegerilor din 2018.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md