15:00:05 25.04.2024
Stiri

Îndemnul unui deputat socialist pentru Andrei Năstase: „Mai bine lăsați MINCIUNILE despre noi. Am tot așteptat ca domnul Năstase să crească, să se maturizeze și să devină un politician responsabil, dar nu a fost să fie”

Partide/Comunicate 30.10.2019 17:30 Vizualizări1026 Autor: Ziarul National
Îndemnul unui deputat socialist pentru Andrei Năstase: „Mai bine lăsați MINCIUNILE despre noi. Am tot așteptat ca domnul Năstase să crească, să se maturizeze și să devină un politician responsabil, dar nu a fost să fie” Facebook


Deputatul socialist Grigore Novac susține că a urmărit „cu atenție” dezbaterile televizate dintre colegul său Ion Ceban și contracandidatul lui la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase. Parlamentarul a constat că cel pentru care și-a dat votul în calitate de ministru al Afacerilor Interne „nu s-a maturizat” și „nu a devenit un politician responsabil”.

„De peste patru luni suntem colegi în coaliția de guvernare cu blocul „ACUM”, inclusiv cu Andrei. Noi l-am votat în funcția de vicepremier și ministru de Interne. În acest mod am demonstrat respect atât față de el, cât și față de oamenii care l-au votat. Așa înțelegem noi principiile democratice. În perioada asta am tot așteptat ca dl Năstase să crească, să se maturizeze și să devină un politician responsabil, dar nu a fost să fie. La dezbaterea de ieri, dl Năstase a fost agresiv și mincinos. Îndeosebi mincinos”, scrie Novac pe blogul său.

Socialistul menționează că Andrei Năstase ar semăna cu un „micro Plahotniuc”. „Micro pentru că are același caracter și aceleași scopuri egoiste – dar capacități intelectuale mult mai puține. Dle Năstase, ia aminte! Numai oamenii slabi recurg la minciuni. Și numai politicienii slabi și înguști la judecată se radicalizează și îi radicalizează pe alții. Nu cunoașteți problemele Chișinăului. Nu cunoașteți cifre și nu cunoașteți cum lucrează Primăria și consiliul municipal. Nu cunoașteți cum se face un proiect european. Ce tot amăgiți oamenii cu istoriile de succes a orașelor mari din România”, scrie deputatul.

Acesta a mai adăugat că viitorul primar trebuie să cunoască bine problemele capitalei, cum să aducă bani, dar mai ales să aibă o colaborare bună cu CMC. „Trebuie să-i respecți pe consilieri și să respecți votanții lor. Dar termenul „respect” e neînțeles pentru dl Năstase. Sunteți îngâmfat și leneș. Când nu cunoașteți ceva, vă supărați și atacați oponentul. Sunt sigur că vă veți certa cu consilierii, inclusiv cu cei din „ACUM”. Sunt sigur că veți transforma Primăria în câmp de război”.

Totodată, socialistul l-a rugat pe Andrei Năstase să nu prezinte PSRM ca pe un partid radical. „Noi lucrăm și vom lucra cu toți partenerii de dezvoltare ai R. Moldova. Ion Ceban va coopera cu orașele din România. El știe să fie prieten. Și colegilor din România le va plăcea să colaboreze cu Ion, pentru că e un om ager și cumsecade. Iar viața dvs. politică va fi scurtă ca și picioarele minciunilor care le răspândiți. Mai bine lăsați minciunile despre noi. Ocupați-vă de acuzațiile de furt de milioane de euro, care vi le-a adus dl Chirtoacă. Ori de acuzațiile că sunteți agent al serviciilor rusești, care vi le-a adus viceprimarul de București, dl Bădulescu. Explicați-le unioniștilor de ce i-ați trădat prin votul dvs. la APCE, inclusiv explicați faza asta colegilor dvs. din „ACUM”. Lăsați-ne pe noi – ne descurcăm bine fără dvs.”, a conchis Grigore Novac.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md