13:02:04 18.04.2024
Stiri

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi, la cimitirul Ghencea Militar din București: Declarațiile fostei sale soții și a nașei de cununie

Monden 30.10.2019 18:30 Vizualizări1810 Autor: Ziarul National
Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi, la cimitirul Ghencea Militar din București: Declarațiile fostei sale soții și a nașei de cununie


Regretatul interpret Mihai Constantinescu va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București.

„Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la ora 13:00 la biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. Va fi înmormântat joi, la ora 14:00, la cimitirul Ghencea Militar din Capitală. Nu a vrut loc de veci pe Aleea Artiștilor de la cimitirul Bellu”, a spus Marilena Adam, nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu, potrivit spynews.ro.

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a făcut o scurtă declarație după moartea acestuia.

„Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele… I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut… Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru emisiunea „Răi Da Buni”, citată de spynews.ro.

Interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md