/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Tauber are o părere bună despre Plahotniuc, dar amintește că anume pe vremea lui Șor a fost reținut

30 octombrie 2019, ora 20:50

Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR (PP ȘOR) declară că are o părere bună despre fostul lider al Partidului Democrat (PDM) Vlad Plahotniuc, totuși, aceasta amintește că anume pe vremea lui șeful ei de partid Ilan Șor a fost arestat și condamnat în primă instanță. 

„Personal nu pot să spun nimic rău despre domnul Plahotniuc, fiindcă atunci când eram președinta Federației (n.r Federației de Tenis) cunoșteam mai mulți politicieni. Cred că sub conducerea lui au fost făcute multe lucruri bune în țară. Ca politician însă noi am fost și rămânem oponenți politici cu PDM (…). Probabil din cauza autorității de atunci Ilan Șor a fost arestat și reținut, dar nu pot să spun că concret la indicația lui Plahotniuc”, a spus Marina Tauber, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la Tv8.

Ilan Șor a fost reținut în vara anului 2016. Peste un an acesta a fost condamnat la șapte ani ani de închisoare, pentru anumite tranzacții frauduloase din dosarul furtului miliardului, dar până în prezent, dosarul său se află la Curtea de Apel Cahul.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram