/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Interviurile candidaților la funcția de procuror general au fost publicate de cei de la Ministerul Justiției

missing
30 octombrie 2019, ora 21:17

Reprezentanții Ministerului Justiției au publicat înregistrările video de la interviurile celor 16 candidați la funcția de procuror general, din cadrul concursului organizat de minister. Angajații instituției susțin că vor să demonstreze că sunt transparenți și echidistanți și oferă acces publicului la interviuri.

Interviurile din ziua de 28 octombrie:

Interviurile din ziua de 29 octombrie:

În urma concursului organizat de Ministerul Justiției, o comisie de specialiști a preselectat patru candidați la funcția de procuror general: Oleg Crîșmaru , Vladislav Gribincea, Veaceslav Soltan și Alexandr Stoianoglo. Aceste candidaturi vor fi propuse Consiliului Superior al Procurorilor pentru membrii acestuia să aleagă un singur candidat și să-l propună șefului statului Igor Dodon spre aprobare și numire în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram