joi, 28 martie, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeBestsellere de la Lovol – la expoziția Moldagrotech 2019

Bestsellere de la Lovol – la expoziția Moldagrotech 2019

Recomandate

La sezonul de toamnă al expoziției agricole Moldagrotech 2019 compania Conagromaș a prezentat asortimentul actual de tractoare Lovol cu un design nou. La stendul companiei fermierii au făcut cunoștință cu modelele Lovol TB754, cu o putere de 75 cai putere și-n model mult mai puternic – Lovol TD1104 – 110 cai putere. Ambele tractoare au fost expuse în designul nou care se deosebește substantial de cel care tehnica Lovol arăta până la restyling.

Este de menționat că în an. 2019 cererea de tractoare Lovol, de producere chineză a crscut simțitor. Spre exemplu, în țara vecină, Ucraina, planul de vânzări a atins în acest an cifra record de 2000 de unități. În Moldova, dealerul Lovol, compania Conagromaș a planificat, de asemenea, să mărească de cel puțin două ori numărul de vânzări. Expoziția Moldagrotech 2019 – este doar primul pas spre creșterea popularității globale a LOVOL pe piața vânzărilor de tehnică agricolă.

Lovol – este un tractor multifuncțional cu-n spațiu de operare ergonomic și un număr mare de opțiuni folositoare, care permit de a folosi tractorul în cele mai diverse condiții.

Tehnologiile contemporane, calitatea și accesibilitatea Lovol câștigă vertiginos încrederea fermierilor din Moldova. La ora actuală compania Conagromaș propune clienților săi tractoare din 5 serii diferite: TD, TA, TF, TE și TB. Tractorul TD 1104 – liderul vânzărilor Lovol.

Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale