image
Sursa foto: poliția.md

Medicamente, piese auto și produse alimentare, introduse fraudulos de angajații ÎS „Calea Ferată” în trenul Chișinău-Moscova

Un lot cu produse din pește, medicamente și piese auto, fără acte de proveniență, au depistate la Întreprinderea de Stat ,,Calea Ferată a Moldovei”. Potrivit poliției, angajații întreprinderii ar fi introdus în trenul de pe ruta Chișinău-Moscova-Chișinău, printr-o schemă frauduloasă produsele, având ca scop tăinuirea acestora în locuri special amenajate sau adaptate în acest scop eludând controlul vamal.

În rezultatul controlului efectuat de polițiști, în vagoanele unui tren au fost depistate și ridicate produse alimentare, precum caviar roșu, caviar negru, pește în asortiment și crevete, medicamente, piese auto noi. Toate mărfurile fiind fără documente ce ar atesta originea și proveniența legală a acestora.

La moment se stabilește valoarea totală a mărfurilor ridicate.

Poliția cercetează în continuare cazul pentru stabilirea tututror persoanelor suspecte de comiterea acestei fărădelegi în scopul sancționării în conformitate cu legislația în vigoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: