(foto) Toate detaliile despre noua Skoda Octavia au fost dezvăluite oficial înainte de premieră

Modelul Skoda Octavia este inima și motorul mărcii din Cehia, un model iconic şi unul de top la capitolul volum al vânzărilor. Și tocmai la timp, când se împlinesc 60 de ani de la startul producţiei, producătorul auto se pregăteşte să introducă cea mai recentă ediție a bestseller-ului său.

Chiar astăzi, cu câteva zile înainte de premieră, toate detaliile în afară de designul exterior şi interior, au fost dezvăluite oficial!

Foto: autoblog.md

Cea de-a patra generație a modelului Skoda Octavia a crescut în dimensiuni, fiind, prin urmare, mai lungă și mai lată decât automobilul încă actual. Și portbagajul îi are un volum mai mare. Iar datorită noului limbaj de design al mărcii, noua Octavia prezintă o emotivitate și mai mare.

Noul concept interior combină funcționalitate remarcabilă și o cantitate unică de spațiu cu materiale de înaltă calitate și caracteristici inteligente, chiar și în detalii mici. Mai mult, o serie de soluții noi de conectivitate și sisteme de asistență subliniază capacitatea inovatoare a mărcii în segmentul mașinilor compacte. Toate aceste calități sunt completate de o valoare extraordinară în schimbul banilor și de un nivel ridicat, obișnuit, de calitate al Skoda. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub