(video) Fosta secretară generală a Parlamentului și-a luat mașina de servciu la Consiliul Concurenței: Legislativul a primit în schimb un automobil stricat

Fosta secreteră generală a Parlamentului, Ala Popescu, atunci când s-a trasferat la Consiliul Concurenței, a solicitat schimbarea mașinii de serviciu de la Consiliu, care era mai veche și necesita reparații, pe o mașină din garajul Parlamentului, pe care o folosea în vechea funcție. Declarația a fost făcută de actualul secretar general al Legislativului, Adrian Albu.

Foto: privesc.eu

„Odată cu transferarea dumneaei la Consiliul Concurenței, a fost o solicitare din partea Consiliului prin care care s-a cerut atribuirea unei mașini din garajul Parlamentului. A fost Andrian Candu care a semnat o dispoziție prin care a transferat o Skoda din 2011, cu valoarea de peste 280 mii de lei, către Consiliul Concurenței. De acolo am primit o Skoda Octavia din 2016, care a necesitat încă să fie reparată. S-au cheltuit peste 50 de mii de lei la caroserie și altele. Procedura a fost legală, însă nu este atât de benefică pentru garajul Parlamentului”, a declarat actualul secretar general al Legislativului, Adrian Albu.

Ala Popescu nu a comentat deocamdată informația.


Pub