(foto/video) Noile Hyundai Grandeur facelift şi KIA K5 se prezintă în primele detalii şi imagini

Două automobile deosebit de interesante, pregătite în cadrul Hyundai Motor Group de către brandurile Hyundai şi KIA respectiv, îşi vor face debutul până la sfârşit de an. Noul Hyundai Grandeur facelift şi noua generaţie KIA K5 (cunoscută în Europa sub denumirea Optima) se prezintă în primele detalii şi imagini.

Foto: autoblog.md

Brandul sud-coreean Hyundai a dezvăluit designul actualizat al sedanului său premium, despre care la prima vedere ai spune că este un model absolut nou. În viitorul apropiat va avea loc o prezentare completă a modelului transformat. În urma unui teaser video și a unei serii imagini spion, Hyundai a dezvăluit imagini oficiale cu modelul împrospătat.

Se anunță că este vorba anume despre un facelift şi nu despre pregătirea lansării unei noi generaţii. Amintim că a şasea generaţie cu nume de cod IG este produsă din anul 2016 şi reprezintă cel mai mare şi prestigios sedan din gama Hyundai, un model mai superior decât aceeaşi Sonata. În afara pieţei din Coreea de Sud, Grandeur mai poate fi găsit sub denumirea Azera. Citeşte articolul complet şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD


Pub