Apel disperat al unei regine a frumuseţii. De ce e blocată de două săptămâni într-un aeroport

O regină a frumuseții din Iran a petrecut aproape două săptămâni în Aeroportul Internațional din Manila, mărturisind că va fi ucisă dacă se întoarce acasă. Femeia încearcă să obțină azil în Filipine.

Foto: Facebook.com

Bahareh Zare Bahari a rămas în aeroportul din Manila, după ce a participat la un concurs de frumusețe. Ea a declarat că regimul de la Teheran vrea să o reducă la tăcere, după ce a făcut mai multe declarații publice despre guvern, scrie CNN, citat de știrileprotv.ro.

Într-un comunicat de presă de săptămâna trecută, Biroul pentru Imigrație din Filipine a susținut că Interpolul a lansat un mandat de arestare internațional pe numele tinerei.

În urma mandatului, ea a declarat că un oficial filipinez i-a dezvăluit că Iranul a cerut un mandat anul trecut, în 2018.

Ea a mai spus că totul s-a întâmplat din cauză că l-a susținut pe Reza Pahlavi, fiul aflat în exil al șahului din Iran dat jos de la putere în 1979. Mai mult decât atât, ea a folosit o imagine a lui și un steag al fostei monarhii iraniene în timpul unui concurs.

Sursa: CNN


Pub