16:20:50 28.03.2024
Stiri

DOC // Vicepreședintele Parlamentului îi solicită ministrului Năstase să spună „ce a făcut concret” pentru lichidarea schemelor de contrabandă şi evaziune fiscală

Partide/Comunicate 29.10.2019 14:48 Vizualizări5628 Autor: Ziarul National
DOC // Vicepreședintele Parlamentului îi solicită ministrului Năstase să spună „ce a făcut concret” pentru lichidarea schemelor de contrabandă şi evaziune fiscală


Vicepreşedintele Parlamentului, Ion Ceban, îi cere ministrului degrevat al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, prin intermediul unei interpelări oficiale, să-l informeze ce măsuri concrete a întreprins în vederea destructurării schemelor de contrabandă cu chilimbar, tutun, alcool, stupefiante, precum și pentru destructurarea şi eliminarea schemelor de evaziune fiscală.

În interpelarea sa, Ion Ceban îi solicită ministrului degrevat să spună clar dacă au fost pornite cauze penale în legătură сu schemele de contrabandă și de evaziune fiscală şi care este statutul persoanelor responsabile de aceste scheme.

De asemenea, Ceban mai cere să fie informat despre acţiunile întreprinse de Ministerul Afacerilor Interne în vederea recuperării pagubelor de sute de milioane.

În acelaşi document, vicepreşedintele Parlamentului îi solicită ministrului de Interne să prezinte un plan concret de acţiuni privind reducerea numărului mare de accidente rutiere şi să spună ce măsuri a întreprins pentru asigurarea siguranţei în trafic.

Andrei Năstase nu a comentat, deocamdată, solicitările făcute de Ion Ceban.

Menționăm că Ceban și Năstase sunt contracandidați la șefia capitalei în turul doi al alegerilor locale din 3 noiembrie curent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md