/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ultimii candidați la funcția de procuror general au fost intervievați deja! Numele celor care vor fi propuși CSP vor fi publicate azi

missing
29 octombrie 2019, ora 18:01

Ultimii candidați la funcția de procuror general au fost intervievați astăzi. Este vorba despre Anatolie Istrate, Vsevolod Ivanov, Ruslan Popov, Gheorghe Malic, Serghei Perju, Alexandru Rață, Veaceslav Soltan și Alexandr Stoianoglo.

Membrii Comisiei de preselecție a candidaților sunt în ședință și la această oră, iar până la sfârșitul zilei, urmează a fi făcută publică lista cu numele candidaților care vor fi propuși Consiliului Superior al Procurorilor.

Concursul pentru funcția de procuror general a fost anunțat de Ministerul Justiției pe 30 septembrie. În cursă s-au înscris 20 de candidați. Membrii Comisiei de preselecție au admis la concurs doar 16 candidaturi. Primii opt candidați au trecut ieri proba interviului.

Funcția de procuror general a rămas vacantă după ce pe 11 iulie a demisionat Eduard Harunjen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram