/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Un autocar a ajuns într-un crater după ce asfaltul s-a surpat. Șoferul oprise la un semafor

missing
29 octombrie 2019, ora 18:52

S-a surpat asfaltul chiar sub… roți. I s-a întâmplat unui șofer american, care conducea un autocar. Doar un singur pasager a avut de suferit. Acesta s-a ales cu răni ușoare, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

„Chiar în spatele nostru un autocar în căzut într-un crater, sute de oameni fotografiază și filmează aici. Puteți vedea ceea ce se întâmplă aici. Mai mulți lucrători sunt prezenți la fața locului, avem poliția, pompierii, mulți oameni se află aici. Asta s-a întâmplat înainte de ora 8 dimineața, unde un autocar a căzut într-un crater pe această stradă.”

Compania a precizat într-un mesaj postat pe Twitter că autobuzul oprise la semafor când s-a surpat asfaltul. A căzut partea din spate a autocarului, unde este amplasat motorul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram