image
Sursa foto: CNN.com

Scandal sexual în Congresul american: O membră a Camerei Reprezentanților a demisionat după publicărea unor fotografii nud

Katie Hill (32 de ani), membră a Camerei Reprezentanților din partea Partidului Democrat și-a anunțat demisia din Congres, în urma unui scandal generat de publicarea de către Daily Mail a unor fotografii nud în care apare alături de o membră a staffului său de campanie cu care a avut o relație, transmite Business Insider.

„Cu inima frântă îmi anunț astăzi demisia din Congres. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, dar cred că este cel mai bun lucru pentru alegătorii din circumscripția mea și pentru țară”, a afirmat Hill în scrisoarea de demisie.

cnn.comcnn.com

Săptămâna trecut, Hill a recunoscut și și-a cerut scuze pentru relația ”nepotrivită” cu o tânără din echipa sa de campanie după apariția unor fotografie cu Hill dezbrăcată alătură de respectiva femeie. Totodată, a fost acuzată de că are o relație cu un angajat al Camerei Reprezentanților, relație pe care Hill a negat-o, însă acuzația a declanșat o investigație a Comisiei de etică a Camerei. Katie Hill l-a învinuit pe soțul ei, Kenny Heslep, pentru publicarea fotografiilor. Heslep a cerut divorțul în luna iulie, iar Hill l-a acuzat de comportament abuziv.

Hill intenționează să dea în judecată Daily Mail deoarece a publicat material pornografic neconsensual, cunoscut în lumea anglo-saxonă cu termenul mai colocvial de ”revenge porn”. Fapta este ilegală în California, statul în care a fost aleasă Hill. Ea intenționează să acuze Daily Mail și pentru defăimare deoarece a relatat că tatuajul ei, care pare a fi o Cruce de Fier, este o imagine din epoca nazistă. Crucea de Fier a fost o decorație instituită în 1813 de către regele Prusiei și acordată soldaților prusaci și apoi germani pentru bravură.

Noutăţile partenerilor

comentarii: