Pennywise, Ghostface și alte personaje de groază îți dau întâlnire la Shopping MallDova: Ai curajul să vii la cea mai fioroasă petrecere a toamnei?

În ultima zi de octombrie, fă-ți curaj și vino la cea mai fioroasă petrecere a toamnei, care va transforma Shopping MallDova într-un tărâm al groazei, cotropit de monștri. Pirați, vampiri, super-eroi, fantome, vrăjitoare, zombie, dar și personaje din celebrele filme „horror” se vor da în spectacol pentru tine preț de câteva ore. Vrei să-ți tremure vocea, să simți că inima e pe cale să-ți sară din piept? La singurul centru comercial de nivel european din Moldova îți vei lua, cu siguranță, doza de adrenalină și distracție.

Foto: Shopping Malldova

Zeci de surprize, premii și alte multiple motive pentru a-ți crea buna dispoziție te vor pândi la tot colțul, pentru că cea de-a zecea ediție de „Halloween Party” se anunță a fi cea mai monstruoasă de până acum. Spiritele se încing începând cu ora 18:00, imediat ce se lasă întunericul. Grupul de dansatori de la „Сила Танца” au pregătit un flashmob înfiorător prin care îți vor testa rezistența minute în șir.

Dacă ești dornic de senzații tari, ești inventiv și isteț, ai imaginație bogată, iar personajele din filmele de groază ar putea să-ți fie cei mai buni prieteni, te așteptăm în data de 31 octombrie la parterul centrului comercial, unde îți dau întâlnire Pennywise, Ghostface și alți eroi ai peliculelor „horror”. Cei mai „îndrăgiți” monștri ți-au pregătit o scenetă grozavă, după care vor sta cu tine la povești. Dacă vei demonstra că te numeri printre curajoșii serii, s-ar putea să te alegi și cu o poză pe care să o păstrezi drept amintire.

Dă-i frâu liber imaginației și îmbracă cel mai fioros costum, ca să fii cel mai tare din gașcă și să concurezi cu personajele noastre. Eforturile tale vor fi răsplătite cu o groază de cadouri, pentru că și în acest an, cele mai îndrăznețe, nostime și scary ținute vor fi premiate. Intrarea este gratuită pentru toți doritorii de a trece pragul centrului comercial în seara magică de Halloween. Am pregătit activități distractive și pentru copii, care pe parcursul întregii zile se vor putea transforma în diverse personaje, în cadrul sesiunilor de „face painting”.

Fă-ți curaj și hai la petrecerea de Halloween! Vino la cel mai original și fioros spectacol din capitală ca să alungăm spiritele rele cu bună dispoziție!


// console.log('no ads situation')