(video) Alexandru Slusari aduce acuzații la adresa Guvernului Filip: Care este legătura dintre Plahotniuc și 10 hectare de teren

Acuzații din partea lui Alexandru Slusari la adresa Guvernului Filip. Acesta spune că, înainte cu 10 zile de alegerile din februarie, Guvernul Filip a decis oferirea a 10 hectare de teren arabil unor firme, care sunt apropiate fostului lider PD, Vlad Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Slusari, pe acele terenuri ar urma să fie construit un Hotel, o pensiune agroturistică, un centru de logistică și alte obiective interzise pe terenurile cu destinație agricolă.

„Noi putem trage concluzia că este o escrocherie aici. (...) Dacă se dovedește că aceste firme au legătură cu Vlad Plahotniuc, atunci este clar în interesul cui au fost transmise aceste 10 ha în arendă. (...) Dacă aceste lucruri se adeveresc, este grav. Este o mostră clară de delapidare a bunului public”, a spus Alexandru Slusari.

Alexandru Slusari a mai adăugat că va transmite Guvernului o solicitare de anulare a deciziei de transmitere a celor 10 hectare de teren.


Pub