20:09:54 28.03.2024
Stiri

TRAGEDIE // O femeie din Ungheni a decedat la câteva zile, după ce a născut gemeni perfect sănătoși: Ministrul Ala Nemerenco o vizitase la spital

Social 28.10.2019 11:00 Vizualizări2183 Autor: Ziarul National
TRAGEDIE // O femeie din Ungheni a decedat la câteva zile, după ce a născut gemeni perfect sănătoși: Ministrul Ala Nemerenco o vizitase la spital Expresul


O femeie din satul Măcărești, raionul Ungheni, a decedat la câteva zile după ce a adus pe lume gemeni perfect sănătoși. Tragedia a avut loc pe 23 octombrie curent, la Spitalul Clinic Republican, transmite știri.md.

Femeia a fost transferată din Spitalul Raional Ungheni pe 21 octombrie, când se afla în stare foarte gravă.

Rudele au povestit pe rețelele de socializare că, la mijlocul lunii octombrie, femeia s-a dus la maternitatea din Ungheni pentru a aduce pe lume doi bebeluși, o fetiță și un băiețel, însă acasă au ajuns doar copiii, fără mamă.

După ce ar fi născut gemenii perfect sănătoși, femeia a fost transferată în Secția de reanimare, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc, ajungând în comă.

„Această femeie, originară din satul Măcărești, raionul Ungheni, pe nume Elena, a decedat la maternitate după nașterea gemenilor ei (o fetiță și un băiețel), iar vineri 25 octombrie a fost înmormântată, fără măcar să își țină la piept copiii”.

Gemenii sunt sănătoși, acasă cu tatăl lor care mai are în grijă o fetiță de 4 ani.

Cu puțin timp înainte de tragedie, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, a vizitat femeia la spital și anunța semne de îmbunătățire a stării acesteia de sănătate.

„De ce a ajuns Elena într-o așa stare, e un alt subiect și o să mă întorc la el de cum o să am rezultatele anchetei de serviciu. Am vizitat totodată și pacienta pe care exact într-o așa stare am transferat-o dintr-o altă maternitate raională săptămâna trecută, de asemenea la limita între viață și moarte, inconștientă total, dar care astăzi era veselă, așteptând cu nerăbdare să se refacă să meargă acasă la copilașii ei. Doar cicatricele încă urâte de la canule aduceau aminte despre cele întâmplate...”, scria Nemerenco pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md