14:43:38 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Bătaia din centrul Chișinăului: Șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Buiucani și șeful Secției urmărire penală, SUSPENDAȚI din funcție, după eliberarea agresorilor

Social 28.10.2019 11:09 Vizualizări3682 Autor: Ziarul National
VIDEO // Bătaia din centrul Chișinăului: Șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Buiucani și șeful Secției urmărire penală, SUSPENDAȚI din funcție, după eliberarea agresorilor Deschide


Secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Interne, Ianuș Erhan, i-a convocat astăzi într-o ședință pe șefii Poliției, după ce șapte inși au fost eliberați din arest săptămâna trecută, la puțin timp după ce au snopit în bătaie doi tineri în Parcul Catedralei din centrul Chișinăului, unul dintre care a ajuns în stare gravă la spital.

Surse din cadrul Poliției Capitalei au declarat pentru deschide.md că Ianuș Erhan ar fi semnat un ordin prin care i-a suspendat din funcție pe șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Buiucani, Afanasie Terente, dar și pe șeful Secției urmărire penală a IP Buiucani.

Sursa precizează că abia astăzi, la aproape cinci zile după incident, anchetatorul Evghenia Gurițanu, cea care i-a eliberat pe agresori, a decis să-l audieze și pe al doilea tânăr bătut.

Menționăm că cei doi tineri au fost luați la pumni de către șapte persoane care se aflau în stare de ebrietate, în noaptea de joi, 24 octombrie, în jurul orei 23:00, în Parcul Catedralei. Agresorii ar fi intenționat să le fure bicicleta.

Ulterior, unul dintre cei doi tineri a ajuns în stare gravă la spital, iar cei șapte agresori au fost eliberați imediat după ce au fost audiați de către anchetatorul Evghenia Gurițanu, care potrivit declarațiilor făcute de către șeful interimar al IP Buiucani, Afanasie Terente, ar fi considerat că bătăușii nu prezentau pericol pentru societate.

Momentul în care cei doi tineri erau bătuți în centrul Chișinului:


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md