/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cum comentează șeful Direcției Transport cazul troleibuzului rămas fără o roată în timpul mersului

missing
28 octombrie 2019, ora 17:55

Toate troleibuzele din Chișinău au trecut recent revizia tehnică.  O spune șeful Direcției Transport, Adrian Boldurescu, care nu își poate explica cum un troleibuz a putut rămâne ieri fără o roată chiar în timpul mersului.

”Recent a fost revizia tehnică. După datele noastre nu ar trebuie fie asemenea probleme, pentru că toate troleibuzele au trecut revizia tehnică sau cel puțin noi nu am fost informați că careva troleibuze nu au trecut-o”, a spus Boldurescu, la ședința operativă a Primăriei, menționând că va reveni cu informații legate de acest incident.

Amintim că ieri un troleibuz de pe ruta nr. 4 din Chișinău a rămas fără o roată în timp ce se deplasa pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

Troleibuzul de tip vechi a frânat pe trotuar, în fața Centrului Comercial „Jumbo”. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că troleibuzul a frânat la o distanță foarte mică de un pilon de pe trotuar, pe care însă nu l-a atins.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram