/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Sute de pistoale, revolvere, carabine și alte arme de foc au fost topite azi, la o uzină din Chișinău

missing
28 octombrie 2019, ora 18:07

Sute de pistoale, revolvere și carabine de diferite tipuri au fost distruse astăzi de Poliție. Armele au fost topite la o uzină din capitală. În total, au fost nimicite peste 2000 de arme de foc, scoase din circuitul civil în ultimii trei ani. Unele armele au ajuns la Poliție după ce au fost confiscate de instanțele de judecată, altele au ieșit din uz sau au fost predate benevol de către civili. Cea mai veche armă distrusă a fost din anul 1952. Armele au fost distruse cu suportul PNUD și al Biroului de Control pentru Europa de Sud-Est asupra armelor de calibru mic și armament ușor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram