/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Orașul în care diferența de rezultate dintre candidatul ACUM și cel al PSRM la funcția de primar este de doar 14 voturi

missing
28 octombrie 2019, ora 18:43

Duminică, la Călărași, unde va avea loc turul doi al alegerilor pentru desemnarea viitorului primar, lupta va fi crâncenă. În turul doi a ajuns candidatul Blocului ACUM, Ion Olari, și candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM), Gheorghe Stratan, dar diferența de voturi dintre cei doi concurenți în urma alegerilor din primul tur este de doar 14 voturi.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale (CEC), pentru Ion Olari au votat 923 de oameni, iar pentru Gheorghe Stratan – 909. Primul a acumulat 22,35%, iar al doilea, 22,01%.

Pe locul trei în competiția pentru șefia Primăriei orașului Căușeni a ajuns candidatul Partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB), Victor Ambroci, căruia nu i-au ajuns circa 60 de voturi pentru a continua lupta în turul doi. Ambroci a luat 851 de voturi sau 20,61% din voturile alegătorilor.

În total, la Căușeni au candidat 11 persoane pentru funcția de primar.

Mai multe informații despre alegerile locale din acest an, candidații care au câștigat din primul tur și cei care au ajuns în turul doi, găsiți pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram