Beat și scandalagiu: Un pasager, reținut pe Aeroportul Chișinău, după ce a făcut zborul insuportabil pentru zeci de călători de pe cursa Londra - Chișinău

Zbor cu probleme pentru mai mulți pasageri pe cursa Londra - Chișinău. Un bărbat a fost arestat pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a urcat beat la bordul aeronavei și a făcut zborul insuportabil pentru ceilalți călători. Incidentul a avut loc ieri, 26 octombrie.

Foto: colaj/Alina Radu/facebook

Potrivit unei pasagere, pe durata zborului, bărbatul a încercat să fumeze la bordul avionului, cerea alcool de la însoțitorii de bord și de la pasageri, iar la cerințele membrilor echipajului de a se conforma regulilor, acesta avea un comportament neadecvat.

„Astăzi, pe ruta Londra-Chișinău operată de AirMoldova, a avut loc o situație ieșită din comun. Un pasager, vădit intoxicat cu alcool, a transformat într-un calvar zborul: a aprins țigări, a cerut insistent și non-stop alcool de la însoțitorii de bord și de la pasageri, a deranjat oameni cu copii mici care stăteau în rând la baie, el trecând peste ei fără rând ca să facă tentative repetate de a aprinde țigări, a ignorat toate solicitările însoțitorilor de bord și ale cetățenilor, a ținut membrii echipajului ocupați non-stop cu solicitări și comportamente neadecvate. La aterizare, echipajul a chemat poliția și personajul a fost reținut. Dar pentru oamenii din acel avion asta e foarte puțin și pentru opinia publică la fel”, a scrisdirectoarea Ziarului de Gardă, Alina Radu pe pagina sa de facebook.

Deocamdată, compania aeriană nu a venit cu un comentariu la incidentul respectiv, nici organele competente.

Alina Radu / Sursa:Alina Radu/facebook


Pub