Pasagerul ce s-a dat în spectacol la bordul avionului de pe cursa Londra - Chișinău a fost inclus în lista neagră de către Air Moldova

Pasagerul ce s-a dat în spectacol la bordul avionului de pe cursa Londra - Chișinău a fost inclus în lista neagră de către Air Moldova. Totodată, compania aeriană asigură că echipajul a acționat în conformitate cu politicile de zbor și a respectat în totalmente regulamentele privind siguranța zborului.

Foto: Igor Rotari | UNIMEDIA

„Compania AIR MOLDOVA condamnă comportamentul inadecvat și agresiv la bordul aeronavelor sale. Aducem asigurări că echipajul a acționat în conformitate cu politicile de zbor și a respectat în totalmente regulamentele privind siguranța zborului, dar din păcate asemenea cazuri nu pot fi prevenite și contracarate.

Administrația companiei a luat deja măsurile necesare și a inclus pasagerul în lista neagră. Acesta nu va fi admis în viitor la alte zboruri ale operatorului național AIR MOLDOVA. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create tuturor clienților noștri și îi asigurăm că vom depunde tot efortul pentru a nu repeta asemena experiențe”, se arată într-un comunicat emis de Air Moldova.

UNIMEDIA amintește că un bărbat a fost arestat pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a urcat beat la bordul aeronavei și a făcut zborul insuportabil pentru ceilalți călători. Incidentul a avut loc ieri, 26 octombrie.


Pub