/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Casă de schimb valutar din Chișinău, jefuită de jumătate de milion de lei. Poliția a reținut casiera

missing
27 octombrie 2019, ora 17:46

O tânără de 23 de ani, angajata unei case de schimb valutar din Chișinău, a fost reținută de Poliția din capitală, fiind suspectată că a furat jumătate de milion de lei de la locul ei de muncă. Fata a fost plasată în izolatorul Poliției pentru 72 de ore.

Oamenii legii au fost sesizați de proprietarii casei de schimb valutar, situată pe strada Calea Orheiului. Aceștia le-au spus polițiștilor că din aparatul de casă li s-a furat jumătate de milion de lei.

Fiind audiată de polițiști, tânăra și-a recunoscut vina. Oamenii legii spun că fata nu este la prima abatere de acest fel, anterior, ea a mai fost cercetată pentru infracțiuni similare.

În prezent, bănuita este cercetată pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram