image
Sursa foto: politia.md

Angajat Gagauz-Gaz, găsit mort în depozitul întreprinderii în ziua alegerilor, dar s-a aflat abia acum

Un angajat la „Gagauz-Gaz” a fost găsit mort, pe 20 octombrie, pe terioriul unui depozit al întreprinderii. Potrivit postului public de televiziune de la Comrat, cadavrul unui bărbat, lăcătuș în dispeceratul serviciului de urgențe, a fost descoperit chiar în ziua primului tur al alegerilor locale, însă acest fapt l-a făcut public doar vineri, pe 25 octombrie.

Sursa citată mai scrie că, deocamdată, nu se știe nici cum a ajuns acest om acolo, fiind în afara orelor de serviciu, nici care este cauza morții acestuia.

Jurnaliștii au încercat să afle mai multe informații de la șeful securității „Gagauz-Gaz”, Andrei Mihailov, care le-a declarat: „În calitate de specialist principal în domeniul securității corporative la Gagauz-Gaz, astăzi, nu pot îndeplini sarcinile mele, și anume, să administrez supravegherea video a teritoriilor întreprinderii, din cauza faptului că agenția de securitate responsabilă a primit o comandă de schimbare a parolei de conectare și acces la camerele de supraveghere video ale clădirilor administrative, laboratoarelor și instalațiilor de producție. M-am adresat în scris șefului în legătura cu asta. Nu am primit încă niciun răspuns. Sunt în concediu medical”.

Cu privire la cazul angajatului Gagauz-Gaz găsit mort, poliția a comunicat pentru GRT că nu are deocamdată detalii, fiind în așteptarea rezulatelor expertizei medico-legale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: