Un tânăr de 24 de ani a devenit miliardar peste noapte

Eric Tse, un tânăr de 24 de ani care a absolvit recent Wharton School of Finance, a devenit miliardar peste noapte, după ce a primit 20% din acțiunile companiei familiei, în valoare de 3,88 miliarde de dolari, informează CNN, citat de digi24.ro.

Foto: captura Eric Tse/Instagram

Tse era cunoscut în lumea mondenă, apărând pe rețele de socializare cu vedere precum Rihanna sau Bella Hadid.

Părinții lui Eric Tse au fondat și conduc compania Sino Biopharmaceutical Limited, iar marți i-au dăruit fiului lor o parte din companie, transformându-l într-unul din cei mai bogați oameni din lume.

Tse este din Hong Kong și este cel mai nou membru al clubului noilor miliardari asiatici, însă a anunțat public că nu vrea să apară în astfel de clasamente privind bogăția. Deși asta indică un stil de viață mai retras, Eric Tse a apărut de multe ori alături de vedete și unii dintre cei mai bogați oameni din lume. În 2017, a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Bella Hadid și Lily Aldridge la o petrecere Bulgari din Veneția. Câteva luni mai târziu, a apărut într-o imagine alături de Rihanna, la New York.

Imaginile postate pe contul său de Instagram arată un stil de viață spectaculos încă dinainte să devină miliardar. Totodată, Eric Tse a cunoscut membri ai familiilor regale, însă se pare că are legături puternice cu politicieni importanți din China.

Tatăl său a fost implicat anterior în lumea politică a Chinei, iar la aniversarea de 70 de ani a Republicii Populare Chineze, Eric Tse a fost invitat, alături de personalități și demnitari de top.

Odată cu 20% din companie, tânărul de 24 de ani a primit și funcția de director al comitetului executiv al Sino. Potrivit unui comunicat al companiei, Eric Tse a mai deținut funcția de CEO al sucursale americane a companiei de recturare Liepin.


Pub