Atac într-o bază militară
Externe 26 octombrie 2019, 00:09 | 1545

Incident sângeros la o bază militară din Rusia. Un soldat şi-a împuşcat mortal opt camarazi şi a rănit alţi doi. Detalii - în următorul grupaj de știri.

RUSIA Potrivit presei din Rusia, tragedia a avut loc la o unitate militară din Siberia. Soldatul ar fi deschis focul la întâmplare și ar fi rănit 10 colegi. Opt dintre ei, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, nu au mai putut fi salvați de medicii veniți la fața locului. La scurt timp după incident, atacatorul a fost arestat și supus mai multor evaluări psihologice. Superiorii cred că drama s-a produs pe fondul unei posibile căderi nervoase cauzate de circumstanţe personale.

MAREA BRITANIE Polițiștii britanici au arestat alte două persoane în cazul celor 39 de cadavre descoperite într-un camion înmatriculat în Bulgaria. Potrivit BBC, este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 38 de ani, suspectați de crimă și trafic de persoane. Oamenii legii au precizat doar că bănuiții sunt din vestul Angliei. Șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, este în continuare audiat de către anchetatori. Între timp, Ambasada Chinei în Marea Britanie a anunțat că va ajuta autoritățile britanice să-i identifice pe cei 39 de morți. Este vorba despre 31 de bărbați și opt femei, care ar fi cetățeni chinezi. Victimele au fost găsite fără suflare într-un camion frigorific, la scurt timp după ce containerul în care se aflau a ajuns într-un port din Marea Britanie, venind din Belgia. 

Opinia ta contează. Comentează!