Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.10.2019

Au fost desemnați învingătorii concursului pentru funcția de Secretar general al Ministerului Finanțelor și Secretar general al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

Concursul pentru ocuparea funcției publice de conducere de nivel superior de Secretar general al ministerului (Ministerul Finanțelor, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării) a fost încheiat.

În rezultatul desfășurării competiției CV-urilor, probei scrise şi interviului au fost selectate persoanele care au promovat concursul:

-          pentru funcția de secretar general al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării – domnul Anatolie Topală;

-          pentru funcția de secretar general al Ministerului Finanțelor – domnul Iurie Pașinschi.

Astfel, în temeiul pct. 44 din Regulamentul cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.201/2009, Comisia de concurs propune numirea în funcție a candidaților care au promovat concursul.

Concursul pentru funcţia de Secretar general al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului nu a fost promovat de către nici un candidat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus