(video) Premieră: Noul VW Golf 8 – 16 motorizări, 4 echipări, 3 tipuri de faruri şi 45 de ani experienţă printre altele

Cu 600 de oaspeţi veniţi să-l vadă, pe o scenă imensă şi după o prezentare care a durat o oră şi jumătate, toată lumea încă mai este şi acum cu ochii pe noua generaţie VW Golf. Automobilul a debutat în seara zilei de 24 octombrie la Wolfsburg, Germania, şi istoria îi continuă!

Foto: autoblog.md

După peste 35 de milioane de exemplare vândute de la momentul lansării sale în 1974 şi peste 730.000 realizate doar anul trecut, ar fi fost ciudat ca VW să-l scoată din producţie după ce toate forţele le-a aruncat pe noua gamă ID. Acum, echipat cu foarte multe tehnologii şi sisteme de propulsie electrificate, noul Golf a devenit mai atrăgător decât oricând! Şi să nu uităm că este o maşină a poporului!

Modelul în caroserie Mk8 a primit o nouă înfăţişare, dar a rămas 100% recunoscut: proporțiile generale, forma geamurilor laterale și forma caracteristică a montanţilor C sunt conservate. Prima noutate importantă ar fi că nu va mai fi disponibil în format cu trei uşi, doar cinci. Dimensiunile i s-au schimbat uşor: a devenit cu 26 de mm mai lung (4.284 mm) și cu 36 mm mai scund (1.456 mm), lățimea este aceeași (1.789 mm), iar ampatamentul a crescut cu 16 mm, până la 2.636 mm. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub