(video) Erling Haaland, cel mai în formă atacant al Europei! I-a spulberat pe Messi şi Ronaldo în Champions League

Erling Haaland pur şi simplu nu se poate opri din marcat. Norvegianul de 19 ani a înscris o dublă în meciul pierdut de Salzburg pe teren propriu în Champions League, 2-3 cu Napoli, scrie Digisport.ro.

Este al şaselea gol pentru Haaland cea mai prestigioasă competiţie intercluburi din lume în primele trei meciuri ale sale. Atacantul a marcat un hat-trick la debutul în Champions League, cu Genk, apoi a reuşit un gol cu Liverpool, iar miercuri a marcat o dublă cu Napoli.

Haaland este primul jucător din istoria Champions League, care marchează şase goluri în primele sale trei meciuri din competiţie. Messi şi Ronaldo au avut nevoie de 17 meciuri, respectiv 32, pentru a marca de şase ori.

Haaland este golgheterul competiţiei, peste nume ca Robert Lewandowski (5 goluri) sau Harry Kane, Raheem Sterling şi Serge Gnabry - 4 goluri fiecare.

  • În 13 meciuri, Erling Haaland are 20 de goluri şi 5 assist-uri pentru Salzburg, în acest sezon.

Cele două goluri ale lui Haaland, cu Napoli:

Cine este Erling Haaland

Erling Haaland a început fotbalul la Bryne, în Norvegia, dar a fost transferat după două sezoane de Molde. La doar şaptesprezece ani, acesta a reuşit 14 goluri pentru clubul său, lucru care i-a adus un transfer în valoare de 5 milioane de euro, la Salzburg.

Haaland are un început extraordinar de sezon la austrieci. În doar unsprezece meciuri, acesta are 18 goluri şi 5 pase de gol.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland, conform celor de la Transfermarkt.

Sursa: Digisport.ro.


Pub