04:56:57 20.04.2024
Stiri

Vitalia Pavlicenco s-a RETRAS de la conducerea PNL Moldova, formațiune care nu a ajuns niciodată în Parlamentul R. Moldova

Partide/Comunicate 25.10.2019 09:20 Vizualizări1822 Autor: Ziarul National
Vitalia Pavlicenco s-a RETRAS de la conducerea PNL Moldova, formațiune care nu a ajuns niciodată în Parlamentul R. Moldova Facebook


Fosta deputată Vitalia Pavlicenco s-a retras de la conducerea Partidului Național Liberal din R. Moldova, dar anunță că va rămâne în echipa de conducere a formațiunii politice extraparlamentare.

„La 24 octombrie a fost ultima zi din mandatul de președinte pe care mi l-a acordat Congresul al IV-lea al PNL, pe data de 25 octombrie 2015. Astfel, îmi încetez exercitarea atribuțiilor de președinte atât pentru că mi se încheie mandatul, dar și din motive de familie, care nu îmi permit să exercit funcțiile de președinte interimar până la viitorul congres. Rămân, totodată, în echipa de conducere a partidului, pentru că vom pregăti împreună congresul, dar și până la alte eventuale decizii”, a precizat Pavlicenco.

Aceasta a făcut și bilanțul activității sale la conducerea PNL. „În cei 13 ani cât am asigurat președinția PNL, mereu în opoziție extraparlamentară, am participat, practic, la toate scrutinele, am promovat un mesaj demn, precum este Reunirea cu România, am demonstrat în justiție constituționalitatea acestui obiectiv politic statutar, precum și că „românismul” și „unionismul” nu pot fi tratate, în statul nostru, drept „extremism”, așa cum s-a întâmplat decenii la rând. La sfârșitul mandatul meu și al mandatului echipei de conducere, alese acum patru ani, constatăm cu satisfacție că mai multe entități politice au îmbrățișat același obiectiv unionist statutar”, a precizat Vitalia Pavlicenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md