06:33:00 19.04.2024
Stiri

„AVANTAJELE” alianței „ACUM” – PSRM: „Cu cât această alianță va dura, cu atât cetățenii R. Moldova vor deveni români și UNIONIȘTI mai mult”

Politică 25.10.2019 10:37 Vizualizări3031 Autor: Ziarul National
„AVANTAJELE” alianței „ACUM” – PSRM: „Cu cât această alianță va dura, cu atât cetățenii R. Moldova vor deveni români și UNIONIȘTI mai mult”


Deputatul Octavian Țîcu, care ar putea deveni președintele Partidului Unității Naționale, vede și partea bună a alianței dintre „ACUM” – PSRM, chiar dacă a criticat în termeni duri aflarea PAS și PPDA la aceeași masă cu socialiștii lui Igor Dodon.

Potrivit lui Țîcu, această „alianță nefirească” dintre „ACUM” și PSRM va contribui la creșterea numărului celor care vor dori Unirea R. Moldova cu România.

„Cu cât această alianță va dura, cu atât cetățenii R. Moldova vor deveni români și unioniști mai mult. Sigur că e în avantajul nostru (alianța între „ACUM” – PSRM n.r.)”, a precizat ieri Țîcu, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Acesta a adăugat că tot mai multă lume, inclusiv partenerii externi, își vor schimba poziția față de această coaliție nefirească: „Eu chiar aștept să o dea în bară, pentru că România își va schimba profund poziția față de această alianță. UE și americanii o vor privi altfel, mai ales că există voci critice”.

Deputatul a subliniat că România trebuie să aibă în Parlamentul R. Moldova oameni concreți cu care să vorbească.

„Dacă PSRM vorbește de proiecte cu România, și Năstase vorbește de proiecte cu România, atunci este evident că fără România nu pot să facă nimic. România este cea mai mare piață de desfacere pentru noi, cel mai mare partener comercial și cel mai mare investitor, inclusiv proiecte de reparare a grădinițelor. Eu vreau ca România să aibă în Parlament oameni concreți cu care să vorbească, pe măsura investițiilor care s-au făcut”, a conchis Țîcu, care și-a anunțat intenția de a candida și la alegerile prezidențiale din 2020.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md