(VIDEO) Chelsea înregistrează prima victorie în acest sezon; Pedro marchează la debut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea Londra s-a impus duminică în deplasarea cu West Bromwich Albion, cu scorul de 3:2, într-un meci în care spaniolul Pedro Rodriguez, a marcat la debut.

Spaniolul a început ca titular și a deschis scorul pentru londonezi în meciul din deplasare cu West Bromwich Albion, din etapa a 3-a din Premier League. A punctat cu stângul, în minutul 20, din pasa lui Eden Hazard. Mai mult, în minutul 30 acesta a fost co-autor la reușita lui Diego Costa, care a înscris de pe linia porții.

Cu doar 6 minute înainte, portarul Courtois a salvat-o pe Chelsea de la primirea unui gol, parând un penalty executat de James Morrison. Diego Costa a marcat al doilea gol al albaștrilor (30), iar același Morrison și-a luat revanșa pentru ratarea de la 11 metri și a punctat pentru 1-2 (36).

La pauză s-a intrat cu 3-1 pentru Chelsea, pentru că fundașul Azpilicueta a înscris în minutul 42 din pasa lui Diego Costa.

În a doua repriză, Chelsea a rămas în zece oameni, după ce John Terry a fost eliminat în minutul 54, iar din acel moment, elevii lui Jose Mourinho au încercat doar să conserve avantajul. West Brom a mai redus din diferență, în minutul 59, prin Morrison, dar cele trei puncte au mers către „aristocrați”.

După 3 etape, Chelsea a ajuns la 4 puncte, în timp ce WBA rămâne cu unul singur.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...