/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un angajat ”Gagauz- Gaz”, găsit fără viață într-un depozit al întreprinderii

missing
25 octombrie 2019, ora 20:20

Un angajat la ”Gagauz Gaz” a fost descoperit fără suflare într-un depozit al întreprinderii. Descoperirea macabră a fost făcută în ziua alegerilor locale generale din 20 octombrie. Nu se știe deocamdată în ce condiții a murit bărbatul și nici ce făcea la muncă în ziua sa liberă. 

Solicitat de presa locală, șeful securității de la Gagauz – Gaz, Andrei Mihailov, nu a putut oferi prea multe detalii despre acest caz.

„În calitate de lider de specialitate în domeniul securității corporative la Gagauz-Gaz, astăzi nu pot îndeplini sarcinile mele, și anume, să administrez supravegherea video a teritoriilor întreprinderii din cauza faptului că agenția de securitate responsabilă a primit o comandă de schimbare a parolei de conectare și acces la supraveghere video al clădirilor administrative, laboratoare și instalațiile de producție ale întreprinderii. M-am adresat în scris șefului în legătura cu asta. Nu am primit încă niciun răspuns. Sunt în concediu medical”, a spus Mihailov.

Polițiștii nu au, deocamdată, o versiune clară a celor întâmplate, fiind în așteptarea rezultatelor expertizei medico-legale, iar administrația a pornit o anchetă de serviciu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram