‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDoi studenți de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova vor primi primele Burse...

Doi studenți de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova vor primi primele Burse Regele Mihai I și Regina Ana

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au decis să instituie Bursele “Regele Mihai I” și “Regina Ana”, cu caracter anual, destinate, în mod simbolic la București și Chișinău, studenților Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară și, respectiv, studenților Universității Agrare de Stat din Moldova.

Bursele Anului I au fost acordate astăzi, 25 octombrie 2019, într-o ceremonie care a avut loc în Sala Tronului de la Palatul Regal. Vor primi primele Burse Regele Mihai I și Regina Ana doi studenți și două studente, aparținând celor două universități.

Bursele Regale continuă tradiția de sprijinire și încurajare a educației naționale de către Coroana Română și vor fi împărțite egal între București și Chișinău.

În urmă cu mai mulți ani, au fost instituite, tot de Custodele Coroanei și de Principele Radu, Bursele Regele Carol I și Regina Elisabeta (oferite anual la București studenților Academiei de Studii Economice) și Bursele Regele Ferdinand I și Regina Maria (oferite anual la Chișinău studenților Universității Academiei de Științe).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›