/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ce pensie are Mihai Ghimpu? „Mi-e rușine să spun”

missing
24 octombrie 2019, ora 23:04

A fost deputat în Parlamentul Republicii Molodva și liderul liberalilor, iar de câțiva ani este pensionar. Este vorba despre fostul politician, Mihai Ghimpu. Invitat la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8 acesta a fost întrebat din ce bani trăiește acum și cu ce pensie s-a ales. 

Mai în glumă- mai în serios, fostul politician a cam zăbovit când a fost întrebat ce pensie are. Acesta s-a zimbit și a spus că îi este rușine să spună.

– Cum din ce bani? Parcă eu am dividente. Am firmă și am pensie. – Cât de mare este pensia dumnevoastră? – Ei, îmi este rușine să spun. E mică. 6000 de lei am”, a răspuns Ghimpu.

Momentul îi puteți privi la minutul 1.13.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram