VW lansează Touareg DRIVE – versiune specială cu un set avatanjos de dotări

Volkswagen lansează pe piață noul model special Touareg DRIVE. Această maşină cu tracțiune integrală din segmentul premium oferă acum cele mai populare echipamente opționale ale acestei linii de produse ca dotări standard.

Lista cuprinde inclusiv un cârlig de remorcare pliabil electric, sistem de manevrare asistată a remorcii (Trailer Assist), Adaptive Cruise Control (ACC), pachet off-road și o suspensie pneumatică.

Foto: autoblog.md

Echipamentul modelului special a fost adaptat scenariilor întâlnite de proprietarii de Touareg-uri, care utilizează deseori mașina confortabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii private pe distanțe lungi. Acesta este motivul pentru care apreciază în special caracteristicile de confort și siguranță, precum ACC-ul predictiv sau sistemul Front Assist cu frânare automată de urgență și detectare a pietonilor.

La fel de important: Touareg oferă un interior variabil ca al unui vehicul spațios cu cinci uși (portbagajul are un volum de până la 1.800 litri). Mai multe detalii despre dotări şi preţuri, pe AutoBlog.MD


Pub