(video) TOKYO 2019: Concepte interesante de la Mitsubishi, unul dintre care poate consuma trei tipuri de carburanţi

Mitsubishi este tot o companie japoneză, dacă nu aţi uitat despre asta, iar la Salonul Auto de la Tokyo, cel de acasă, a venit cu două maşini conceptuale în loc vreun model de serie.

Din păcate noua generaţie Outlander încă nu este gata, însă cele două concepte dispun de tehnologii care vor fi implementate şi pe viitoare automobile comerciale.

Foto: autoblog.md

De exemplu, noul MI-TECH Concept stârnește curiozitatea nu doar prin designul său neobişnuit, ci și din punct de vedere tehnic. În fața noastră este un SUV cu două locuri, fără acoperiș și portiere, care ne amintește foarte mult de un vehicul de tip buggy.

În designul exterior se pot vedea liniile caracteristice în formă de X ale limbajului Dynamic Shield, în timp ce în habitaclu minimalismul este la ordinea zilei. Câteva butoane care există sunt aranjate frumos, iar un ecran al sistemului multimedia nu există. Toate informaţiile necesare sunt afişate pe un mic panou de bord din spatele volanului, dar şi pe întregul parbriz cu ajutorul unui sistem de proiecţie. Citeşte continuarea AICI.


Pub